Dean Saunders heeft derde haartransplantatie ondergaan!

dean saunders
Dean Saunders met junior

Zanger Dean Saunders heeft weer een haartransplantatie ondergaan. Het is alweer de derde en waarschijnlijk voorlopig ook de laatste. Dean Saunders is niet alleen een bekend popidool, hij is ook bekend als ambassadeur van de Haarstichting. Dean zet zich belangeloos in voor dit goede doel.

Haarstichting helpt bij haarproblemen

De Haarstichting is er voor mensen met haarproblemen. Zo kunt u alles lezen over haartransplantatieklinieken, maar bijvoorbeeld ook over kapsalons en pruiken. De informatie op deze website is objectief. U kunt dus alles te weten komen over grote en kleinere ‘haarproblemen’. Denk aan: grijs worden, kaalheid of haarziektes.

Goed doel helpt vrouwen aan een haarwerk

Men geeft voorlichting, maar de mensen van de Haarstichting zamelen bijvoorbeeld ook geld in voor vrouwen met kanker. Al meer dan 300 kappers doen mee met dit geweldige initiatief. Met dat geld worden pruiken aangeschaft, waardoor ook minder draagkrachtige vrouwen de beschikking hebben over een kwalitatief goed haarwerk.

Is Dean Saunders tevreden met het resultaat?

Wilt u weten of Dean Saunders tevreden is over het resultaat? Bekijk dan het artikel in de krant van wakker Nederland. Het echte eindresultaat laat natuurlijk nog even op zich wachten. Het duurt namelijk wel 9 tot 14 maanden voordat het eindresultaat is bereikt van een haartransplantatie. Dean zal dus nog even geduld moeten opbrengen.

Dean Saunders

We zijn wel benieuwd of Dean zijn kortgeschoren koppie houdt na deze derde behandeling. Of kiest de stoere zanger nu toch voor een ander kapsel? Een hanenkam wellicht? We zijn benieuwd en houden u op de hoogte!